Asociatia Micul Luptator

În prezent susținem 7 Mici Luptători cărora le acordăm ajutorul nostru, în funcție de nevoile lor punctuale și în limita fondurilor de care dispunem.


În luna iulie 2018, Asociația Micul Luptător a achiziționat pentru Alex un pulseoximetru cu memorie pentru a-i putea fi urmărite mai bine funcțiile vitale atunci cand acest lucru este necesar.

Asociația Micul Luptător continuă să asigure și în 2018 costul ședințelor lunare de logopedie pentru David.

În luna iunie 2018, Asociația Micul Luptător a achiziționat pentru Elisa echipamente pentru kineto-terapie : o saltea și un cilindru.

În luna martie 2018, Asociația Micul Luptător a contribuit la plata parțială a terapiilor pe care Alexandra le va avea în luna aprilie în cadrul unei sesiuni de 2 săptămâni la Barcelona.

Începând cu luna noiembrie 2017, terapiile lunare ale lui Mihnea "Consiliere în probleme de limbaj" sunt decontate de Asociația Micul Luptător.

Începând cu luna octombrie 2017, Asociația Micul Luptător îi platește lui Sebi consultațiile la medicul homeopat și remediile recomandate de acesta pentru situația medicală complexă în care Sebi se gasește.

Alexandra a beneficiat de alte 2 săptămâni de tratament în luna octombrie 2017 la Clinica Internațională de Reabilitare din Ucraina și de 10 ședințe de terapie cu delfini la Clinica Oskar din Truskavets, Ucraina.


Cu ajutorul Asociației Micul Luptător, Alexandra a beneficiat de alte 2 săptămâni de tratament în luna iunie 2017 la Clinica Internațională de Reabilitare din Ucraina și de 10 ședințe de terapie cu delfini la Clinica Oskar din Truskavets, Ucraina.

Asociația Micul Luptător a plătit pentru Mihnea în luna martie 2017 contravaloarea a 2 ședințe de terapie cu delfini la Clinica OSKAR din Truskavets, Ucraina.

Asociația Micul Luptător a achitat pentru Ionuț în luna martie 2017 contravaloarea a 2 săptămâni de terapii la Clinica Essetis din Barcelona.

Cu bani primiți prin sponsorizare, Asociația Micul Luptător i-a achitat Alexandrei în luna martie 2017 contravaloarea a 2 săptămâni de terapii la o clinica din Lviv, Ucraina. De asemenea, Asociația a achitat și contravaloarea a 10 ședințe de terapie cu delfini la Clinica OSKAR din Truskavets, Ucraina.

Și în acest an, Asociația Micul Luptător asigură contravaloarea terapiilor pentru micii noștri luptători:

Asociația Micul Luptător a plătit pentru Abby în luna ianuarie 2017 contravaloarea evaluării și a trainingului pentru terapia ABR.

Începând cu luna decembrie 2016, Asociația ajută lunar un alt mic luptător, pe Sebi, cu plata contravalorii multora din terapiile lui (kinetoterapie, hipoterapie, terapia hiperbară).

Asociația Micul Luptător a plătit pentru David contravaloarea unei intervenții chirurgicale, care a avut loc la Chișinău în luna noiembrie 2016.

Începând cu luna septembrie 2016, Asociația Micul Luptător îi asigură lui David costul ședințelor de logopedie.

 

Cu banii strânși, Asociația Micul Luptător a cumpărat pentru Abby în septembrie 2016 un căruț special pentru a le putea fi mai ușor părinților să o transporte pe Abby acolo unde este nevoie.

Începând cu luna august 2016, Asociația Micul Luptător îi asigură Elisei costul ședințelor de kinetoterapie și acupunctură.

Asociația Micul Luptător a plătit pentru Mihnea în lunile martie, mai, iunie, septembrie și noiembrie 2016 contravaloarea sesiunilor de câte 10 zile de terapie (kinetoterapie, mecanoterapie, balance-suit, masaj, logopedie, ergoterapie și hidroterapie), la o clinică din Alba Iulia.

Cu ajutorul Asociației Micul Luptător, Alexandra a beneficiat de 2 săptămâni de tratament în luna martie 2016 la Clinica Internațională de Reabilitare din Ucraina.

Asociația Micul Luptător a plătit pentru Abby în ianuarie - februarie 2016 contravaloarea evaluării, trainingului și materialelor necesare pentru terapia ABR. Totodată, Abby a beneficiat și de 8 ședințe de terapie Feldenkreis, cu sprijinul Asociației.

În ianuarie 2016, Luca a început kinetoterapia, costurile acesteia fiind asigurate de Asociația Micul Luptător.

Începând cu luna septembrie 2015, Asociația Micul Luptător asigură costul lunar al medicamentelor și materialelor consumabile și al unora dintre analizele de care Elisa are nevoie in mod constant.

Asociația Micul Luptător a plătit pentru David contravaloarea unei intervenții chirurgicale, care a avut loc la Chișinău în luna noiembrie 2015. După această intervenție David se recuperează bine iar părinții sunt optimiști că David va fi mult mai bine acum.

În luna aprilie 2015, Asociația Micul Luptător a sprijinit organizarea prezentării PCEye Explore, un dispozitiv care urmărește privirea. Conectat la calculator sau la tabletă, acesta poate transforma privirea pacientului în mișcări de mouse.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici:
http://observator.tv/social/o-noua-sansa-comunicare-prin-privire-150401.html

Cu banii strânși, Asociația Micul Luptător a cumpărat pentru Alexandra un căruț special pentru a fi transportată mai ușor la terapii. De asemenea, cu ajutorul Asociației Micul Luptător, Alexandra a beneficiat de 2 săptămâni de tratament in luna iulie 2015 la Clinica Internațională de Reabilitare din Ucraina.

Asociația Micul Luptător a plătit pentru Abby în luna februarie 2015 contravaloarea unui sistem pentru cadă în care Abby stă mult mai confortabil atunci când i se face baie.

Asociația Micul Luptător a plătit pentru David contravaloarea a 10 lecții de terapie conform metodei Feldenkrais, pentru perioada 15-21 ianuarie 2015.

Cu banii strânși în asociație, am reușit să îi cumpărăm lui Alex echipamente de care are nevoie atât de mult.

Dorim să facem mult mai multe lucruri pentru acești copii dar și pentru alții care au nevoie! Pentru asta, avem nevoie de ajutorul vostru.

Orice sumă cât de mică este de mare ajutor pentru noi. Vezi aici cum poti ajuta.