Asociatia MICUL LUPTATOR

Asociatia Micul LuptatorCum vă puteți implica:

Raport de activitate

Redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit aferent anului fiscal 2019 către Asociația MICUL LUPTĂTOR!

În cazul în care doriți să sprijiniți Asociația Micul Luptător, vă rugăm să completați declarația 230 (pentru veniturile din salarii) și să o depuneți sau trimiteți prin poștă cu recomandată cu confirmare de primire către administrația finanțelor publice de care aparțineți. În cazul în care nu aveți timp să o faceți, este suficient să tipăriți declarațiile (într-un singur exemplar), să le completați, semnați și să ni le dați nouă, iar noi ne vom ocupa de restul. Completarea este extrem de simplă: datele voastre la Pct I și semnătura la "Semnatură contribuabil" (nu și în alte locuri). Atenție, câmpul "Data" este în spațiul rezervat organului fiscal și NU se completează de către contribuabil.

Există opțiunea ca redirecționarea să se facă pe 2 ani (pentru anii fiscali 2019 și 2020). Pentru cine dorește acest lucru, se va bifa căsuța corespunzătoare (la pct II 2). Nebifarea acesteia va duce la redirecționarea celor 3.5% aferenți doar anului fiscal 2019.

Suma NU trebuie completată, organul fiscal având obligația calculării și virării acesteia.

Anul acesta, termenul limită de depunere a declarației 230 este de 13 martie 2020!


Poate fi redirecționat 3.5% din impozitul pe veniturile obținute din pensii în anul fiscal 2019!

Astfel, pensionarii care în anul fiscal 2019 au obținut venituri din pensii impozitate (care au depășit suma de 2000 lei lunar), pot completa și depune Declarația 230 - venituri din pensii, iar 3.5% din impozitul plătit către stat va fi redirecționat către Asociația Micul Luptător.


Formulare:

DESCARCĂ Formular 230 în format PDF

Instrucțiuni de completare Formular 230

Adresele unităților fiscale locale